Logo

Home

Organisatie

Sponsors

Contact

Steun ons!

Foto's

Brede School Oude Dorp.

Omdat we om ons heen diverse verhalen horen die niet altijd recht doet aan de waarheid, maar ook omdat we alle informatie willen delen hebben we besloten deze speciale pagina online te zetten voor de Brede School Oude Dorp.

In de kantlijn ziet u informatie die wij bij alle omwonenden hebben verspreid.Ook is er een link naar een pagina met bestanden en informatie die verband houden met de klankbordgroep, die meepraat over vorm van het gebouw en inrichting van de buitenruimte. Hier staan alle verslagen en ontwerpen.

Onze uitgangspunten :
Wij zien de ontwikkelingen als een perfecte kans om de karakteristieke sfeer in de buurt te versterken. Want, wij zijn niet vergeten dat vorige colleges hebben gezinspeeld om op de huidige locatie appartementen en woningen te realiseren. Behoud van de hedendaagse schoolfunctie zien wij dus als positief.

Enkele antwoorden op vragen die ons gesteld zijn:

In de buurt zijn bijeenkomsten geweest, waarbij wij niet aanwezig waren. Sommigen vonden dit kwalijk en vroegen zich af waarom wij daar niet waren.
-Omdat we niet waren uitgenodigd en het dus niet wisten.

Er zijn mensen geweest die zich afvroegen waar wij ons mee bemoeiden. "Schoenmaker hou je bij je leest" lezen we in de krant. Dat doen we ook. De Stichting is destijds ontstaan en opgericht juist vanwege dergelijke ontwikkelingen. Onze statuten zijn daar duidelijk over. We hebben eerder op succesvolle wijze de Hoofdstraat mede-heringericht.

We hopen dat we hiermee een correcte weergave hebben kunnen geven van de realiteit. Wij lopen niet aan het handje van de gemeente, wij ijveren maximaal voor het behoud van karakter en sfeer in dit mooiste stuk van Leiderdorp. En daar worden we graag bij geholpen of op aangesproken. U weet ons te vinden.

Infobrief Stichting, april 2009

Bestanden & info klankbordgroep

 

 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe BSOD ontwikkelingen? Meld u dan aan: BSOD@oudedorp.nl

         
Webdesign: Sugar & Dreams